søndag den 6. juli 2014

Mokkais







































Denne is er über lækker! Jeg serverede den til min fødselsdag i går, og der var ikke et øje tørt.

Til denne portion skal du ca. bruge:

4 æggeblommer
2 spsk kokospalmesukker
1 tsk vaniljepulver, eller kernerne af 1 vaniljestang
½ kop stærk kaffe, afkølet
4 - 5 dl fløde

Pisk æggeblommer, kokospalmesukker og vaniljepulver til en luftig æggesnaps. Bland den afkølede kaffe i massen. Pisk fløden så den er næsten stiv og bland det i æggemassen.

Massen hældes i en bøtte eller på isforme og fryses ned. Hvis du fryser massen i en bøtte, er det en god ide at røre i den jævnligt, for at gøre den lækker og cremet.

Hvis du er et af de heldige mennesker som ejer en ismaskine (ligesom jeg er, efter jeg fik en i fødselsdagsgave i går - tak svigermor!), så kommer den bare lige en tur i maskinen ;-)




Ingen kommentarer:

Send en kommentar